Knivar

Det finns 15 produkter.
Visar 1 - 15 av 15 produkter

Filtrera:

Knivar till robotgräsklippare. Stort sortiment av knivar till robotgräsklippare i eget lager. Stiga Autoclip, Bosch Indego, Husqvarna Automower, Gardena, Alpina m.m. Professionell rådgivning och hjälp att hitta rätt kniv till din robotgräsklippare.

När jag ska jag byta knivana på min robotgräsklippare?
Om du inte byter knivarna tillräckligt ofta på din robotgräsklippare riskerar du att skada din gräsmatta. När knivarna blir slöa så river robotgräsklipparen av gräset istället för att skära av det. Topparna på grästråna blir då gula och klippresultatet blir inte lika tillfredställande som om du har nya knivblad på din robotgräsklippare.

Din Husqvarna Automower eller Stiga Autoclip förtjänar att ha de rätta förutsättningarna för att sköta om din gräsmatta till perfektion. 

Hur ofta ska jag byta kniv på robotgräsklipparen? 
Har du en robotgräsklippare med fast kniv, tex en Stiga Autoclip 520, och det ej är massor av stenar och grenar på din gräsmatta ska din kniv räcka under en säsong. Har du däremot en robotgräsklippare med lösa knivar, tex en Husqvarna Automower 420, bör du byta knivarna ungefär en gång i månaden. Allt beror såklart på hur stor gräsmatta du har, hur  mycket stenar, grenar, kotta och andra hinder som robotgräsklipparen kan åka på.

Knivar

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.