Omdömen för Reservdelaronline

Summering
positive 97.2% (7871 omdömen)
Snittbetyg: 4.9/5 neutral 1.9% (150 omdömen)
Antal omdömen: 8098 negative 1% (77 omdömen)

rating
M-Bra
Dan Ellert Roger B.2021-08-04
rating
Sten P.2021-08-04
rating
Smidigt att handla å snabb leverans!
Martin O.2021-08-04
rating
Kirsti N.2021-08-04
Toppen
rating
Efter en lång konversation och ett antal vajrar. Så har jag fått rätt. Tack för ett stort engagemang från er.
Mikael F.2021-08-03
Enkelt och snabbt
rating
Bra hemsida gav enkelheten , snabb och korrekt leverans
Lars Erik S.2021-08-03
rating
Nils Mårten C.2021-08-03
rating
Lars N.2021-08-03
Lätt att hitta
rating
Hittade det jag sökte utan problem. Tydliga artikelnummer och referenser till ersättningsnummer
Mikael U.2021-08-03
Butik
rating
Bortsett från något serverstrul en kort period, måste jag säga, att det fungerar utmärkt. Snabba och sakkunniga besked, som har visat sig äga relevans.
OBS! Hör till de absoluta ovanligheterna, att jag svarar på enkäter.
MVH, Bengt Redig, Stocken Orust.
Bengt Gunnar R.2021-08-03
rating
Stefan F.2021-08-03
Snabb leverans!
rating
Bra hemsida som gör att man kan hitta det man behöver.
Henrik S.2021-08-02
rating
Mycket bra service
Mats N.2021-08-02
.
rating

Har betalt hela produkten men inte fått den

Lars I.2021-08-02
Svar:

Hej Lars,


Din knivtallrik låg på utlämningsställe fram till den 22/6 och du aviserades 3 gånger via SMS samt fick även mail med trackinglänk men hämtade inte ut paketet. Paketet returnerades för över en månad sedan och Postnords retur och hanteringsavgifter har dragits och resterande belopp har krediterats tillbaka till dig.


Vänligen lägg en ny order om du fortfarande önskar en knivtallrik.


Mvh
Reservdelaronline


rating
Benny K.2021-08-02
Grymt bra kundservice!
rating
De svarar relativt snabbt. Kontakten upplevs personlig, servicemedveten och lösningsfokuserad. När det strulade till sig med en order så fick jag snabb hjälp och man anstränger sig för att lösa det så fort som möjligt.
Priserna är bra. Utbudet är riktigt bra. Och sökbarheten är riktigt bra! Bra med illustrativa bilder och sprängskisser som gjorde det lätt att känna igen delarna man söker.
Jag kommer fortsätta vara kund!
Rune L.2021-08-02
rating
Kenneth M.2021-08-02
rating
Lars-Erik L.2021-08-02
Jättebra!
rating
Lätt att hitta det jag sökte. Bra bild som visade att det var "rätt" pryl som jag hittade. Snabb
och effektiv leverans.
Gustaf Peter P.2021-08-02
Bra pris dyr frakt
rating

Totalpriset billigare hos den lokala återförsäljaren då frakten åt upp den billigare artikeln

George B.2021-08-02
Svar:

Hej George,


Du har betalat 39kr i frakt för att få den skickad en bra bit ut på Väddö.


Du får gärna dela med dig av din beräkning av bränslekostnader och arbetstid för att kunna komma ner i de 39kr som PostNord tar för att köra ut denna till din brevlåda.


Mvh
Reservdelaronline

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.