Märlor

Det finns 4 produkter.
Visar 1 - 4 av 4 produkter

Filtrera:

Lagerstatus

Märlor till begränsningskabel

Märlor, även kallade klammer till robotgräsklippare.  Begränsninsgkabeln spikas fast i gräsmattan med hjälp av märlorna. På så sätt hindras begränsninsgkabel från att klippas av av robotgräsklipparen. Klipps kabeln av slutar robotgräsklipparen fungera och begränsninskabeln måste lagas, med tex Reparationskit för begränsningsgkabel. 

 

Passar till alla fabrikat

Vare sig du har en Husqvarna Automower 430X, Stiga Autoclip 225 eller en Worx Landroid så kommer alla våra märlor att fungera för begränsningskabeln till din robotgräsklippare. 

 

Anvädningsområde

Märlorna används till att hålla begränsningskabeln på plats i din gräsmatta. Utan märlor kommer din begränsningskabel inte att ligga kvar speciellt länge och robotgräsklipparen kommer att klippa av den. Även fast du väljer att gräva ner din begränsningskabel så kommer du att behöva en del märlor .

 

Olika typer av märlor

Märlor till begränsningskabel kan se ut på flera olika sätt men gemensamt är att de är tillverkade i plast allihopa. Märlorna kan ha vara runda eller fyrkantiga och ha ett större huvud, tex Stigas märlor. De är förstärka under huvudet och även räfflade för att sitta kvar i marken. Märlorna från Grimsholm är fyrkantiga och av ett mer klassiskt  utseénde.


Märlor

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.