Chassi

Chassi

Det finns 425 produkter.

Chassidelar till gräsklippare

Varumärken

Vi erbjuder reservdelar ifrån många olika tillverkare och varumärken. Några exempel på populära varumärken när det kommer till chassidelar till gräsklippare är StigaHusqvarnaKlippoBriggs & StrattonToroMcCullochBriggs & StrattonPartnerGardenaFlymo och Honda.

Mulcherplugg till gräsklippare

En mulcherplugg är en användbar tillbehörsdel som kan monteras på en gräsklippares utkastkanal för att omvandla den till en mulcher. Den primära funktionen hos en mulcherplugg är att förvandla klippta grässtrån till fina mulchpartiklar som sedan återförs till gräsmattan. Detta främjar hälsosam grästillväxt och bidrar till att förbättra jordens näringsinnehåll.

Genom att montera en mulcherplugg på gräsklipparen möjliggörs en mer effektiv klippning genom att klippta grässtrån finfördelas och sprids jämnt över gräsmattan. Detta resulterar i en jämnare klippning och ett förbättrat estetiskt utseende av gräsmattan. Dessutom kan mulchfördelningen även bidra till att bevara markfuktighet och minska behovet av konstgödsel.

En mulcherplugg är vanligtvis enkel att installera och tar bara några få minuter att montera på gräsklipparen. Den är utformad för att passa perfekt i gräsklipparens utkastkanal och kan enkelt tas bort när den inte används.

Remskydd till gräsklippare

Remskydd till gräsklippare är en viktig säkerhetskomponent som förhindrar att stenar och andra objekt slungas ut och skadar användaren eller omgivningen. Det skyddar också mot skärsår och förbättrar klippningsresultaten genom att leda det avklippta gräset tillbaka in i klippningsområdet. Dessutom minskar det risken för skador på omgivande växter och egendomar.

Skyddskåpa till gräsklippare

En skyddskåpa till gräsklippare är en viktig säkerhetskomponent som täcker de roterande bladen och klippdelen för att förhindra att klippresten slungas ut och skadar användaren eller omgivningen. Den minimerar även risken för oavsiktliga skärskador och bidrar till bättre klippningsresultat genom att leda klippade material tillbaka in i klippningsområdet. Skyddskåpan skyddar också omgivande växter och trädgårdsutrustning från skador.

Styre till gräsklippare

Styret till gräsklipparen är en viktig del som ger användaren kontroll över riktning och klippningsinställningar. Det är ergonomiskt utformat för komfort och kan inkludera knappar eller spakar för att justera klipphöjden och aktivera klippdelen.

Uppsamlarsäck till gräsklippare

Uppsamlingssäcken till gräsklipparen är en praktisk tillbehörsdel som samlar upp det avklippta gräset under klippningen för att hålla gräsmattan ren och välskött. Den minskar risken för att klipprester sprids över trädgården och underlättar borttagning och kassering av gräsavfallet. Uppsamlingssäcken är användbar för att förbättra klippningsresultaten och underhållet av gräsmattan.

Hjulaxel till gräsklippare

Hjulaxeln till gräsklipparen är en viktig del som ger stöd och stabilitet åt hjulen. Den överför kraften från motorn till hjulen för att möjliggöra gräsklipparens rörelse över gräsmattan. Dess funktion är avgörande för en jämn klippning och förhindrar hjulen från att lossna eller bli instabila under användning. Regelbundet underhåll är viktigt för att säkerställa optimal prestanda och långsiktig hållbarhet.

Chassi