Förgasare

Förgasare

Det finns 116 produkter.
Visar 1 - 30 av 116 produkter

Förgasare till gräsklippare

Stort sortiment av kompletta förgasare till motorer på gräsklippare. Originalförgasare till tex Briggs & Stratton, Stiga och Honda. Vi tillhandahåller även reservdelar till förgasare som tex Nålventiler, Membran, Flottörer och Primers. 

Flera olika märken

Vi har förgasare och förgasardelar till gräsklippare från tex Stiga, Klippo, Husqvarna, Partner, McCulloch och Jonsered. I många fall sitter det en Briggs & Stratton eller Honda-motor på dessa. Stiga har även egna motorer som vi tillhandahåller originalreservdelar till.

Olika typer av förgasare

På nyare, moderna gräsklippare är det vanligaste att det är en flottörförgasare. Det är även en bättre och finare förgasartyp än de äldre modellerna som var av membranförgasare. Oftast är förgasarna tillverkade i metall, men det finns även de som är i plast, tex de förgasare som var till Briggs & Stratton Sprint, Classic och Quattro modellerna.

Förgasaren är motorns hjärta

Förgasaren är den del på gräsklipparen som ser till att motorn får korrekt blandning av luft och bränsle. Förgasaren justerar även blandningsförhållandet mellan luft och bränsle relaterat till varvalet på motorn. Blir motorn högre belastat behöver motorn kanske mer bränsle, då justeras detta via förgasaren. 

Förgasare

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.