Startapparat

Startapparat

Det finns 37 produkter.
Visar 1 - 30 av 37 produkter

Filtrera:

Startapparater till gräsklippare

Kompletta startapparater inklsuive startsnöre, starthandtag och linhjul. Vi lagerför startapparater från Stiga, Honda och Briggs & Stratton. Dessa motorer är vanligt förekommande på tex Stiga, Klippo, Husqvarna, Jonsered, McCulloch, Partner, Toro m.fl

Olika typer av startapparat

De flesta startapparater innehåller endast en startmekanism med en returfjäder, linjkul, startsnöre och starthandtag monterat i en kåpa som enkelt monteras på gräsklipparens motor. Vissa modeller har dock bränsletanken inbyggd i samma kåpa. Denna konstruktion är betydligt ovanligare än den först nämnda, men den existerar fortfarande.

Material

Startapparater till gräsklippare är i dagsläget helt tillverkade i plast. Det enda som inte är i plast är returfjädern som är i metall och startsnöret som oftast är tillverkat i nylon.

Storlek

Storleken varierar kraftigt på startapparater, vissa kan vara stora som en tekaka, andra är helt kompletta med kåpor och blir då större. Dock är samtliga typer av startapparater modellspecifika och passar endast till den motor de är avsedda för.

Startapparat

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.