Installationspaket

Det finns 3 produkter.
Visar 1 - 3 av 3 produkter

Filtrera:

Lagerstatus

Installationspaket till robotgräsklippare

Kompletta installationspaket för dig som köpt en robotgräsklippare, t.ex. en Husqvarna Automower eller en Stiga Autoclip. Paketen innehåller både märlor, begränsningskabel och skarvkontakter, allt du behöver för att komma igång med din installation av robotgräsklippare.

Sällan så följer just dessa produkter med vid köp av robotgräsklippare, därför är det smidigt att köpa sig ett komplett installationssats så har du alla bitar på plats direkt.

 

Passar till samtliga robotgräsklippare

Begränsningskabeln, märlorna och skarvkontakterna passar till samtliga av fabrikat som förekommer på marknaden, t.ex. Husqvarna, Stiga, Gardena, McCulloch, Robomow och Viper. Kabeln som levereras är en Premiumkabel med extra stor motståndskraft mot UV-ljus och med en förtennad kopparkärna för bästa signalstyrka och livslängd.

 

Ingen begränsningskabel, ingen robotgräsklippare

I detta installationspaketet till robotgräsklippare ingår alla de väsentliga delar du behöver att kunna installera din robotgräsklippare på ett lyckat sätt. Tänk på att du eventuellt kan behöva mer begränsningskabel och även fler märlor än vad som ingår.

 

Välj mellan medium eller large

Vi lagerhåller två olika storlekar på installationspaket till robotgräsklippare. Ett litet mindre som räcker till den normalstora gräsmattan, det innehåller 200m begränsningskabel, 300st märlor, 4st skarvkopplingar och 4st anslutningskontakter till laddstationen.

Det större paketet räcker upp till 2000m2 gräsmatta och innehåller 500m begränsningskabel, 700st märlor, 4st skarvkontakter och 4st anslutningskontakter för laddstation.

Installationspaket