Installation

Det finns 35 produkter.
Visar 1 - 30 av 35 produkter

Installation av robotgräsklippare

Varumärken

Vi erbjuder reservdelar ifrån många olika tillverkare och varumärken. Några exempel på populära varumärken när det kommer till installation av robotgräsklippare är 3MStiga och Husqvarna.

Begränsningskabel till robotgräsklippare

Begränsningskabeln är en tunn lågspänningskabel som placeras runt gräsmattans kant och eventuella hinder för att definiera klippområdet för robotgräsklipparen. Den skapar en fysisk barriär som styr robotens rörelse och håller den inom det avsedda området för effektiv klippning.

Skarvdon till begränsningskabel

Skarvdon till begränsningskabel är anslutningsenheter som används för att säkert koppla ihop två delar av begränsningskabeln för robotgräsklipparen. Dessa enheter är vattentäta och möjliggör förlängning eller anpassning av kabeln för att passa gräsmattans layout. De är enkla att installera och säkerställer pålitlig prestanda i alla väderförhållanden.

Märlor till begränsningskabel

Märlor till begränsningskabel är små markörer som används för att fästa begränsningskabeln på marken under installationen. Deras syfte är att säkra kabeln på plats och markera gränserna för klippområdet för robotgräsklipparen.

Kabelläggare till begränsningskabel

En kabelläggare till begränsningskabel är ett verktyg som används för att enkelt placera begränsningskabeln i marken under installationen. Den hjälper till att spola ut kabeln jämnt och snabbt längs önskad väg på gräsmattan, vilket sparar tid och energi och säkerställer en stabil installation.

Anslutningskontakt till robotgräsklippare

Anslutningskontakter till robotgräsklippare är elektriska delar som säkert förbinder olika komponenter som batteri, motor och sensorer. De är robusta och vattentåliga för att klara utomhusmiljön och säkerställer tillförlitlig strömförsörjning och signalöverföring mellan olika delar av gräsklipparen.

Installation