Trimmertråd

Det finns 50 produkter.
Visar 1 - 30 av 50 produkter

Trimmertråd till grästrimmer

Trimmertråd till grästrimmer och röjsågar. Kompletta kassetter och trådspolar till Stiga, Bosch, Black & Decker och Gardena. 

Komplett spole eller lös tråd

Vi har ett stort sortiment av kompletta trådspolar till grästrimmers t.ex. Stiga SGT350, SGT600, Bosch ART23, ART 26.
Vi har även ett stort sortiment av lös tråd avsett för att fylla på sin befintliga spole. Sortimentet består dels av, rund trimmertråd som som är den lite enklare varianten av tråd och sen även fyrkantig trimmertråd passar bra på lite större grästrimmers och röjsågar. Trimmertråden SP66 är speciellt framtagen för batteridrivna grästrimmers och minskar maskinens energiförbrukning samtidigt som den har en lägre decibelnivå. Vill man ha en mer flexibel trimmertråd kan man välja Stigas Tiger-trimmertråd som är en mix av olika material för att göra den mer flexibel och därmed förhindra att den går av.

Plastknivar till Bosch

Bosch har ett system med plastknivar till en del av sina batteridrivna grästrimmers. Vi har samtliga knivar på lager som passar till tex ART26 LI, ART 23LI, ART 23-18, ART 26-18. Plastknivarna håller längre än den vanliga trimmertråden men minskar också energiåtgång och luftmotstånd vilket gör att batteriet håller längre. Kniven är lättare att driva än en klassisk spole med trimmertråd. Bosch har både de lite äldre röda och vita plastknivarna och även efterföljarna durabladeknivarna.

 

Trimmertråd