Klippo reservdelar

Klippo reservdelar logo

Ta mig till reservdelarna

Vi har reservdelar till Klippo gräsklippare i lager året om. Vi har både Klippo originalreservdelar och i vissa fall fullvärdiga ersättare, allt för bästa kvalité och prestanda.

Hitta din Klippo reservdel

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi modell / produktnummer på din gräsklippare. Numret hittar du på en klisterdekal någonstans på klippkåpan. Har du en nyare maskin är uppbyggt enligt följande exempel: 952 80 20-01. Efter produktnumret anges två siffror som berättar vilken version av produktnumret som det gäller. T.ex. 01, 02, 03 osv. Har du en klippo före 2009 har den troligtvis en annan uppbyggnad av produktnumret - detta var innan Klippo köptes upp av Husqvarna. Då är produktnumret uppbyggt av två bokstäver och 4 siffror, t.ex. KO3500. Är din gräsklippare ännu äldre (Klippo säger ju själva att det är en evighetsmaskin och visst finns det riktigt gamla gräsklippare därute i vårt avlånda land som fortfarande tuffar på) finns det oftast ingen dekal alls, utan det står då ett bara ett modellnamn på maskinen. Antingen klistrat på klippkåpan eller ovanpå motorn. Då får man ta modellnamnet kombinerat med årtal och brukar kunna hjälpa oss väsentligt i jakten på rätt reservdel för din gräsklippare. Notera att äldre Klippo-maskiner som, 20-30 år, inte har något produktnummer och kan vara svåra att hitta sprängskisser på hos Klippo själva. Anledningen är att det skett ägarbyten genom åren.

 Klippo etikett med serienummer, årtal och modell

Etikett på en Klippogräsklippare innan 2009.

Sprängskisser och reservdelslistor från Klippo

Via Husqvarnas hemsida kan du söka på Klippos sprängskisser:

Klippo sprängskisser

1) Sök på Husqvarna hemsida

Klippo-sok-sprangskisser-manualer.jpg

2) Leta fram rätt reservdel på sprängskissen:

I detta fall en drivrem som har nummer 48.

Reservdel på sprängskiss

 

Leta upp vilket reservdelsnummer nummer 48 har i listan:

Klippo reservdelsnummer i sprängskiss

 

3) Det reservdelsnumret du får fram i sprängskissen kan du sedan använda för att söka i vår webshop:

Sökresultat reservdelsnummer på Reservdelaronline

Visa reservdelar från Klippo hos Reservdelaronline.se

Ett tips är att även söka efter reservdelar till Klippo. När du väljer att visa reservdelar från Klippo visas endast de delar som är sorterade under varumärket Klippo men då Klippo tillhör Husqvarnakoncernen kan samma drivrem, kniv eller vajer även sitta på en annan gräsklippare eller maskin. När du väljer att söka efter Klippo får du även upp dessa delar och även ersättningsreservdelar från andra tillverkare som passar till Klippo.

Visa Klippo reservdelar hos Reservdelaronline.se

Sök efter Klippo reservdelar hos Reservdelaronline.se