Så tycker kunderna om Reservdelaronline

Summering
positive96.5%(2207 omdömen)
Snittbetyg: 4.85/5neutral2.1%(49 omdömen)
Antal omdömen: 2287negative1.4%(31 omdömen)

Butiken
rating
Funkade jättebra, bortsett från att Postnord ställde till det så leveransen blev 1 vecka försenad
Per Roland S.2020-01-27
rating
peter S.2020-01-26
rating
Snabba bra svar på nätet. Snabb leverans. Fungerade utmärkt.
Hans Gunnar G.2020-01-21
rating
Fem stjärnor snabbt service inget att klaga på
Per Erik J.2020-01-20
rating
Sven Erik S.2020-01-20
rating
Anders M.2020-01-19
rating
Lars Christer L.2020-01-17
Ang. Omdöme
rating

Kanonbra, har nästan allt vi behöver till våra gräsklippare???? Tråkigt bara att det tas kreditupplysning varje gång man beställer, om man nu inte vill betala med bankkort innan varorna levereras????

Ing-Marie K.2020-01-14
Svar:

Hej
Jajamensan, vi försöker ha det mesta till gräsklippare och andra trädgårdsmaskiner! :) 
Kreditupplysning är Hygglig (Marginalen Bank) som står för. Det är något som alla bolag som erbjuder fakturering gör, tex Klarna, Collector m.fl. I regel görs detta en gång om året. Har du aldrig handlat hos Marginalen tidigare så blir det en kreditupplysning. 

Mvh
Joakim

Inget strul
rating
Snabb leverans och rätt grejer, super bra!
Tord Arne J.2020-01-14
rating
snabb service ,mkt bra.
Erik Curt K.2020-01-09
rating
Krister Lars-Göran A.2020-01-07
rating
Haldo Valentin A.2020-01-03
Mail kontakt
rating
Allt fungerade över förväntan, fick mail om hela förloppet från beställning till leverans. Mycket bra !
Bengt Sören R.2020-01-01
rating
Stig Toni F.2019-12-30
Superbra service
rating

Jag trodde det var omöjligt att få tag på delar till min veteransåg men ni fixade det direkt +++++

Tore J.2019-12-30
Svar:

Hej!
Kanon, hoppas sågen fungerar i många år till!

Mvh
Joakim

Ang. Omdöme
rating

Lagersaldot uselt.2st av varje passar bättre på tradera.

Alf-Martin H.2019-12-30
Svar:

Hej
Tråkigt att du tycker så. De reservdelar du har köpt är till äldre Klippomaskiner och därav ej lika frekventa som andra, dessutom är det extrem lågsäsong på gräsklippardelar i mitten av december, trots den milda vintern. Vi försöker hålla otroligt många produkter i lager, men vi kan tyvärr inte ha 100st av varje.

Mvh
Joakim

Jättenöjd
rating
Lars Thomas H.2019-12-25
BRA!
rating
Enkelt att komma i kontakt med er. smidigt att handla och hitta rätt. snabba leveranser.
Jörgen H.2019-12-22
Snabb leverans
rating
Fick beställda varor bara efter nån dag - Rekommenderas
Ulf Einar K.2019-12-21
Snabb levarans
rating
Kom fram på några dagar. Snabb smidigt och enkelt.
Pierre Lennart C.2019-12-21

Kategorier

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.