Så tycker kunderna om Reservdelaronline

Summering
positive 99.2% (125 omdömen)
Snittbetyg: 4.95/5 neutral 0.8% (1 omdömen)
Antal omdömen: 126 negative 0% (0 omdömen)

Bra service och support
rating
Bra och snabb service även om det endast går att maila, mycket nöjd.
Joachim Karl N.2017-09-24
Svar: Tack för ditt omdöme!
Leveransen
rating
God administrativ handläggning av beställningen. Mycket snabb leverans!
Kjell Roland Fingal S.2017-09-24
Svar: Tack för ditt omdöme!
Kundtjänst
rating
Snabb och trevlig hjälp på mina frågor ang artiklarna. Och precis som sagt, det var lätt att byta själv. Tack :)
Katarina J.2017-09-19
Svar: Tack för ditt omdöme!
Klippodelar !
rating
Snabbt o bra !
Roland .
Gustav Roland L.2017-09-18
Svar: Tack för ditt omdöme!
Vajerköp.Vajerköp.
rating
Beställde och fick tyvärr fel vajer till gräsklipparen.
Meddelade detta. Fick artigt besked om hur ja ska göra för att få rätt vajer.
Snart har jag tagit reda på maskinnumret. Då får vi se vad som händer.
Ruben H.2017-09-18
Svar: Tack för ditt omdöme!
Snabba och bra service
rating
Passade . Mycket bra service
Roger G.2017-09-18
Svar: Tack för ditt omdöme!
betyg
rating
jag är väldigt snabb leverans å bra pris jag ger betyg 9 av10
Tore F.2017-09-18
Svar: Tack för ditt omdöme!
Butik
rating
KANON
Sven Håkan J.2017-09-18
Svar: Tack för ditt omdöme!
Mycket nöjd.
rating
Känns inte som att hemsidan är anpassad till mobilen. Var riktigt frustrerande att försöka hitta rätt så jag ställde en fråga istället. Fick ett snabbt svar med en färdig packlista. Mycket nöjd då varorna kom efter endast några dagar.
Karl Fredrik L.2017-09-18
Svar: Hej, tack för ditt omdöme.

Du får jättegärna återkomma med konstruktiv kritik till support@reservdelaronline.se gällande mobilanpassning av webbsidan. Den skall fungera i samtliga nyare webbläsare men vi kan alltid bli bättre, allt är dock en prioriteringsfråga vad gäller tid och kostnad som med mycket annat :-)

Mvh
Jonas
Snabbt o bra!!
rating
Snabbt o bra leverans
Sofia Ulrica Margareta A.2017-09-17
Svar: Tack för ditt omdöme!
Knivfäste
rating
Snabbt o bra = Kanonnöjd
Kjell Åke Tommy J.2017-09-14
Betygsättning
rating
Helt ok
Mary Anna Z.2017-09-14
Mycket smidigt och snabbt
rating
Enkel och lättmanövrerad sida. Föredömligt snabb leverans. Mycket bra.
Krister S.2017-09-12
Mycket nöjd kund
rating
Är mycket nöjd med reservdelaronline på supporten hjälpte dom mig att hitta rätt reservdel svarade snabbt på mina frågor, snabb leverans trots att det inte var en lagervara kommer definitivt att handla hos er igen.
Peter Sven Ove A.2017-09-11
Beställning
rating
Mycket trevligt bemötande
Lars-Olov J.2017-09-10
Super snabb Leverans
rating
Lätt att beställa och lätt att hitta.
Super snabb leverans, går nog inte att få varan snabbare.
Beställde på Torsdag eftermiddag ca 17.00 och fick varan på Fredag förmiddag.
Det kallar jag service.
Lars Åke Magnus H.2017-09-07
Front skyddskåpa Multiclip 47 Grå 381390126/0
rating
Även om leveransen blev lite försenad så fick jag en bra återkoppling.
Jonny Edward Mikael U.2017-09-03
Mycket bra
rating
Snabb service och bra utbud!!
Bengt Patrik G.2017-09-03
Super
rating
har reservdelarna man behöver. :)
Simon G.2017-08-30
Reservdelar
rating
Snabb o mycket bra leverans ,5+
Gunnar J.2017-08-30

Kategorier

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.