Reservdelar Black & Decker

BLACK & DECKER historia

BLACK & DECKER's resa började 1910 i Baltimore, Maryland, när S. Duncan Black och Alonzo G. Decker grundade företaget. Deras vision var att skapa innovativa elektriska verktyg som skulle förenkla och förbättra arbetet för både professionella hantverkare och hushållsbrukare.

BLACK & DECKER historia


BLACK & DECKER's resa började 1910 i Baltimore, Maryland, när S. Duncan Black och Alonzo G. Decker grundade företaget. Deras vision var att skapa innovativa elektriska verktyg som skulle förenkla och förbättra arbetet för både professionella hantverkare och hushållsbrukare.


Det verkliga genombrottet kom 1916 när BLACKA & DECKER introducerade världens första bärbara elborrmaskin. Denna uppfinning revolutionerade bygg- och hantverksindustrin genom att erbjuda användare möjligheten att borra och skruva på ett portabelt och smidigt sätt. Det markerade början på en lång rad av innovativa produkter från företaget.


Med tiden utvidgade BLACK & DECKER sin produktlinje för att inkludera olika elektriska verktyg och hushållsapparater. Deras sortiment omfattade gräsklippare, trimmers, slipmaskiner och andra kraftverktyg för både hem och trädgård. Företaget blev känt för att erbjuda pålitliga och användarvänliga produkter.


BLACK & DECKER har alltid strävat efter att ligga i framkant av teknologiska framsteg inom elverktygsindustrin. Med ett globalt erkänt varumärke har de skapat en stark närvaro över hela världen och fortsätter att vara en pålitlig partner för dem som söker högkvalitativa och prisvärda elverktyg och hushållsprodukter.


Idag fortsätter BLACK & DECKER att vara en ledande aktör inom branschen, och deras sortiment omfattar en mängd olika produkter som uppfyller behoven hos olika användargrupper. Genom åren har de behållit sitt fokus på innovation och användbarhet, vilket har cementerat deras ställning som en pålitlig och respekterad tillverkare.


BLACK & DECKER trädgårdsutrustning


Från de tidiga dagarna, då de introducerade världens första bärbara elborrmaskin har BLACK & DECKER strävat efter att möta behoven hos trädgårdsentusiaster och yrkesverksamma inom grönområdesunderhåll. Deras trädgårdsredskap omfattar olika verktyg som är designade för att underlätta trädgårdsarbete och hålla grönområden prydliga.


Gräsklippare, oavsett om de är eldrivna eller batteridrivna, erbjuder effektiv klippning och användarvänlighet. Röjsågar och trimmers används för att trimma gräs, ogräs och buskar med precision. Häcksaxar möjliggör formning och trimning av häckar och buskar, medan bladblåsare och lövblåsare underlättar rengöring av löv och trädgårdsavfall.


BLACK & DECKER:s kedjesågar är kraftfulla verktyg för trädbeskärning och mindre trädfällning. Grästrimmers kommer åt områden där vanliga gräsklippare har svårt att nå, vilket gör dem användbara för detaljerad trimning runt hinder.


Utöver dessa erbjuder BLACK & DECKER en rad andra trädgårdsredskap, inklusive jordfräsar, bevattningssystem och planteringstillbehör för att möta en bredare uppsättning trädgårdsbehov.


Genom åren har BLACK & DECKER fortsatt att vara en pålitlig partner för trädgårdsarbete och underhåll. Deras produkter präglas av innovativ design och hållbarhet, och de strävar ständigt efter att föra trädgårdsarbete in i framtiden med modern teknologi och användarvänlighet. Besök deras officiella webbplats eller kontakta auktoriserade återförsäljare för den senaste och mest exakta informationen om deras trädgårdsredskap.

Mer info
Visar 1 - 12 av 12 produkter

Kategorier