Reservdelar Fulbat

Fulbat är ett franskt företag som startades 2005. Man tillverkar idag batterier både till OEM-varumärken men även som eftermarknadsbatterier.


Man tillhandahåller pålitliga batterier av hög kvalité till ett bra pris. Tillverkningen sker enligt senaste tekniken och man är certifierade enligt IS0 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949. Efter varje del i produktioner sker en hög kontroll av kvalité för att säkerställa att produkterna håller måttet. 


Innan leverans från dess lager sker även laddning av dess batterier.


I sitt sortiment har man både lithium-jon batterier, AGM-batterier, GEL-batterier, blysyrabatterier och även laddare. Sortimentet utvecklas hela tiden och man försöker alltid att ligga i framkant vad gäller innovation för att möta kunderna förväntningar. Man erbjuder idag ett rejält sortiment av startbatterier, industribatterier och fordonsbatterier som täcker med sitt stora sortiment det flesta behov.


Startbatterier


Segmentet för startbatterier täcker en stor del av motorsporten som batterier till motorcykel, scooter, ATV, SSV/UTV, vattenscooter, snöscooter och även åkgräsklippare, gräsklippare, robotgräsklippare och även till handhållna trädgårdsmaskiner.


Industribatterier


Inom sitt sortiment för industribatterier finns två olika typer av batterier för olika användningsområden:  • Stationära batterier som används som backupbatterier inom säkerhet, telekommunikation, UPS och inom medicinska användningsområden.

  • Cykliska batterier som används som huvudkälla för elektriska fordon. T.ex. i golfbilar, elektriska rullstolar och även inom fritids- och marina fordon


Fordonsbatterier


I detta segment tillhandahåller man batterier som är till för att sätta fordon i rörelse. Både till mindre fordon men det kan även handla om batterier till lyftplattformar eller städmaskiner.

Visar 1 - 30 av 47 produkter

Kategorier