Batterier

Batterier

Det finns 26 produkter.
Visar 1 - 26 av 26 produkter

Filtrera:

Batterier till robotgräsklippare

Batterier till robotgräsklippare tex Stiga Autoclip, Husqvarna Automower och Gardena. Vi tillhandahåller originalbatterier till robotgräsklippare

Viktigt med friska batterier

Ett batteri som inte tar laddning eller laddar ur för fort kommer att påverka din robotgräsklippares resultat. Det absolut vanligaste som händer är att robotgräsklipparen inte hinner klippa klart gräsmattan innan den måste söka sig till laddstationen för påfyllning. Ett batteri till robotgräsklippare att en viss mängd laddcykler innan det börjar tappa i prestanda. Om du dessutom glömta att underhålls ladda ditt batteri under vinterhalvåret kan det vara dags att köpa ett nytt. 

 

Lithiumbatterier

De batterier som idag används i robotgräsklippare är uteslutande Lithiumbatterier, samma typ som återfinns i mobiltelefoner, surfplattor och elbilar. Dessa batterier är bättre rent kvalitativt och klarar sig längre utan att behöva underhållsladdas, men ska ändå göra det.

Batterier anpassade efter modell

Batterierna till robotgräsklippare är anpassade efter ampere och volt för att passa just din robotgräsklippare. Att byta till ett större batteri kan vara lönslöst, då de flesta robotgräsklippare är programmerade på ett visst sätt hur de ska arbeta och hur de ska ladda. Se till att du köper ett batteri till din robotgräsklippare som är avsett för just din modell. 

 

 

Batterier