Röjsågsklinga

Röjsågsklinga

Det finns 11 produkter.
Visar 1 - 11 av 11 produkter

Filtrera:

Röjsågsklingor till röjsågar

Röjsågsklingor till röjsågar från alla kända fabrikat, tex Husqvarna, Jonsered, Stiga, Stihl, Partner, McCulloch med flera. Universal röjsågsklingor som passar vilken röjsåg du än har. 

Diameter och tjocklek

Röjsågsklingorna finns i olika diametrar, hålstorlekar och tjocklekar. De två standardhålen som finnns på marknaden är 20mm och 25,4mm, dvs 1tum. På nyare och modernare röjsågar är det vanligare med 25,4mm då man försökte göra det till standard för en tid sedan. Hur stor röjsågsklinga du kan ha sett till diametern beror på hur kraftfull maskin du har. En större kraftigare maskin klarar av att köra en större röjsågsklinga, tex 225mm istället för 200mm. 

De flesta av våra röjsågsklingor är 2,0mm tjocka eller mer för att hålla en hög kvalité och klara av yttre påfrestningar från miljö och maskin.

Universal röjsågsklingor

Röjågsklingorna från Archer är universala i det fallet att det följer med en adapter så du kan köra röjsågsklingan vare sig din röjsåg är tillverkad för 20mm eller 25,4mm centrumhål. Du behöver alltså bara ta hänsyn till diametern på klingan. Smidigt och enkelt! Dessutom håller klingorna hög kvalité!

Röjsågsklinga