Robotgräsklippare

Robotgräsklippare

Det finns 296 produkter.

Reservdelar till robotgräsklippare

Reservdelar till robotgräsklippare tex knivar, batterier, märlor och begränsningskabel. I sortimentet finns även tex knivskydd och elmotorer och andra chassidelar till robotgräsklippare. 

Reservdelar till de flesta märken

Reservdelar till alla de stora fabrikaten och modellerna som tex Husqvarna Automower, Stiga Autoclip, Gardena Sileno, McCulloch ROB600, Worx Landroid med flera.

Smidigt och tidsbesparande

Med en robotgräsklippare med fräscha knivar och fulladdade batterier sparar du både tid och energi. Låt robotgräsklipparen göra jobbet medans du ligger i hängmattan eller är på stranden och badar. Det enda du behöver göra är att se till att din robotgräsklippare är ren och fräsch, har vassa knivar och batterier som är i bra skick så den klarar att klippa hela din gräsmatta.

 

Olika material

Både knivar och begränsningskabel kan vara tillverkade av olika material. Våra produkter till robotgräsklippare är speciellt utvecklade för att passa till robotgräsklipparen. Begränsningskabeln har ett skyddande hölje mot UV och koppartrådarna är täckta av ett lager med tenn för bästa prestanda. Knivar till robotgräsklippare finns i både kolstål och rostfrittstål. De vi säljer är i rostfritt stål för bästa hållbarhet. Kolstål blir lätt skört och går sönder lättare, och du vill slippa knivrester i gräsmattan.

Köpguide för robotgräsklippare

Läs gärna vår guide för robotgräsklippare, saker att tänka på och hur du går till väga. 

 

Robotgräsklippare

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.