Robotgräsklippare

Robotgräsklippare

Det finns 372 produkter.

Reservdelar till robotgräsklippare

Reservdelar till robotgräsklippare tex knivar, batterier, märlor och begränsningskabel. I sortimentet finns även tex knivskydd och elmotorer och andra chassidelar till robotgräsklippare. 

Reservdelar till de flesta märken

Reservdelar till alla de stora fabrikaten och modellerna som tex Husqvarna Automower, Stiga Autoclip, Gardena Sileno, McCulloch ROB600, Worx Landroid med flera.

Smidigt och tidsbesparande

Med en robotgräsklippare med fräscha knivar och fulladdade batterier sparar du både tid och energi. Låt robotgräsklipparen göra jobbet medans du ligger i hängmattan eller är på stranden och badar. Det enda du behöver göra är att se till att din robotgräsklippare är ren och fräsch, har vassa knivar och batterier som är i bra skick så den klarar att klippa hela din gräsmatta.

Husqvarna Automower

Husqvarnas AUTOMOWER-serie representerar avancerad teknologi inom robotgräsklippning och är en banbrytande lösning för att hålla gräsmattan välskött med minimalt arbete från användarens sida. Dessa robotgräsklippare är utformade för att klippa gräset automatiskt och kontinuerligt, vilket ger en jämn och perfekt klippning utan behov av manuell styrning.

Husqvarnas AUTOMOWER-serie erbjuder ett brett utbud av modeller som passar olika storlekar och typer av gräsmattor, från små trädgårdar till större komplexa ytor. Dessa robotar är utrustade med avancerade sensorer och navigeringsteknik som gör det möjligt för dem att självständigt navigera genom gräsmattan, undvika hinder och klippa i olika riktningar för att säkerställa en jämn klippning.

En av de framstående funktionerna hos AUTOMOWER-serien är dess smarta laddningssystem, som gör att roboten kan återvända till laddningsstationen när batteriet behöver laddas. Detta innebär att användaren inte behöver oroa sig för att manuellt ladda eller flytta roboten, vilket ger en bekväm och bekymmersfri gräsklippningsupplevelse.

Dessa robotgräsklippare är också utrustade med olika säkerhetsfunktioner för att skydda både användare och omgivande miljö. Det inkluderar bland annat kollisionssensorer som känner av hinder och stoppar roboten från att skada sig själv eller andra föremål, samt knivstoppfunktioner som gör att klippaggregatet stannar omedelbart om det lyfts upp eller vänds.

Slutligen är Husqvarnas AUTOMOWER-serie inte bara en bekväm och effektiv lösning för gräsklippning utan även en miljövänlig sådan. Dessa robotgräsklippare är batteridrivna och ger en tyst och energieffektiv drift, vilket minskar både buller- och miljöpåverkan jämfört med traditionella bensindrivna gräsklippare.

Begränsningskabel till robotgräsklippare

Begränsningskabeln till en robotgräsklippare definierar området där klipparen ska arbeta och förhindrar den från att klippa utanför detta område. Den fungerar genom att skicka ut en svag elektrisk signal som klipparen känner av med sensorer och reagerar på genom att vända, sakta ner eller stoppa när den når kabeln. Det är en kritisk del av systemet som ger användaren kontroll över gräsklipparens rörelser och säkerställer att den klipper endast där det är avsett.

Skarvdon till robotgräsklippare

Skarvdon till begränsningskabeln för robotgräsklippare är små, väderbeständiga komponenter som används för att ansluta kabeländar när man förlänger kabeln eller reparerar skador. Dessa enkla men viktiga delar gör installation och underhåll av systemet smidigt och effektivt.

Märlor till robotgräsklippare

Märlor till begränsningskabeln för robotgräsklippare är små komponenter som används för att säkra kabeln på marken. Deras roll är att förhindra att kabeln flyttas eller dras upp av gräsklipparen under användning, vilket säkerställer en stabil och pålitlig klippning av gräsmattan.

Olika material

Både knivar och begränsningskabel kan vara tillverkade av olika material. Våra produkter till robotgräsklippare är speciellt utvecklade för att passa till robotgräsklipparen. Begränsningskabeln har ett skyddande hölje mot UV och koppartrådarna är täckta av ett lager med tenn för bästa prestanda. Knivar till robotgräsklippare finns i både kolstål och rostfrittstål. De vi säljer är i rostfritt stål för bästa hållbarhet. Kolstål blir lätt skört och går sönder lättare, och du vill slippa knivrester i gräsmattan.

Köpguide för robotgräsklippare

Läs gärna vår guide för robotgräsklippare, saker att tänka på och hur du går till väga. 

Robotgräsklippare