Spännrulle

Spännrulle

Det finns 85 produkter.
Visar 1 - 30 av 85 produkter

Filtrera:

Spännrullar till åkgräsklippare

Spännrullar till åkgräsklippare från Stiga, Husqvarna, Partner, McCulloch, Jonsered, Murray m.fl. Stort sortiment av olika typer av spännrullar på eget lager. 

Spännrullar till Stiga Villa, Park, Husqvarna Rider m.fl

I vårt sortiment har vi mängder mer spännrullar till olika modeller. Vi har en stor mängd originalreservdelar till dessa fabrikat men också eftermarknadsdelar av hög kvalité då det är något vi aldrig skulle tumma på. Bland annat har vi spännrullar till Stiga Villa och Stiga Park med även till Husqvarna Rider, Jonsered åkgräsklippare, McCulloch åkgräsklippare med flera.

Olika typer av spännrullar

De vanligast förekommande spännrullarna är antingen kilformade som ett V eller platta. De olika utformningarna beror på hur de ska användas mot drivremmen på åkgräsklipparen. En V-formad spännrulle, eller kilformad, ligger an mot framsidan, i magen, av drivremmen. En platt, eller flat, spännrulle gör tvärtom, den spänner drivremmen från baksidan, mot ryggen. 

Material

Spännrullarna är oftast tillverkade i plast, men det förekommer även spännrullar som tillverkas i plåt. De förekommer vanligast på lite äldre åkgräsklippare. 

Spännrulle

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.