Transmission

Det finns 147 produkter.
Visar 1 - 30 av 147 produkter

Transmission till åkgräsklippare

Varumärken

Vi erbjuder reservdelar ifrån många olika tillverkare och varumärken. Några exempel på populära varumärken när det kommer till transmissionsdelar till åkgräsklippare är StigaHusqvarnaMcCullochPartner och Jonsered.

Transmissionsolja

Transmissionsolja till åkgräsklippare är en speciellt formulerad olja som smörjer och kylar växellådan och andra delar av transmissionsmekanismen. Den minskar friktion och slitage samt förhindrar överhettning. Det är viktigt att använda oljan som rekommenderas av tillverkaren för att säkerställa optimal prestanda och följa tillverkarens rekommendationer för byte och underhåll. Genom regelbundet underhåll av transmissionsoljan kan du förlänga livslängden på din åkgräsklippare och säkerställa dess pålitlighet och prestanda över tiden.

Axel till transmission

Axeln till transmissionen på en åkgräsklippare är en central komponent som överför kraften från motorn till klippaggregatet och drivhjulen. Tillverkad av högkvalitativt stål, ger den både styrka och flexibilitet för att klara av olika terränger.

Fläkt till transmission

Fläkten till en transmissionen på en åkgräsklippare är en viktig del som hjälper till att kyla transmissionssystemet genom att cirkulera luft. Denna fläkt är vanligtvis monterad på transmissionsaxeln och drivs av motorns kraft. Dess huvudsakliga uppgift är att förhindra överhettning och därmed skydda transmissionen från skador. Regelbunden rengöring och underhåll av fläkten är avgörande för att säkerställa dess effektiva funktion och förlänga transmissionens livslängd.

Drivkedja till transmission

Drivkedjan till en transmission på en åkgräsklippare är en viktig komponent som överför kraften från motorn till hjulen. Dess huvudsakliga syfte är att ge drivkraft till hjulen för att driva klipparen framåt och klippa gräset effektivt.

Magnetkoppling till transmission

Magnetkopplingen är en nyckelkomponent i transmissionen som möjliggör aktivering av klippaggregatet från förarplatsen genom att skapa en mekanisk koppling mellan motorn och klippaggregatet när ström tillförs. Det ger användaren kontroll över klippningen och minskar slitage samt ökar säkerheten genom att förhindra oavsiktlig skada på klippaggregatet vid start och stopp.

Remskiva till transmission

Remskivan är en nyckelkomponent i transmissionen på åkgräsklipparen. Den är placerad på transmissionsaxeln och fungerar tillsammans med drivremmen för att överföra kraft från motorn till transmissionen. Genom att justera drivremmens position på remskivan kan användaren enkelt kontrollera klipparens hastighet och kraftöverföring.

Reservdelar för transmission till åkgräsklippare. Stort sortiment i lager året om. Många fabrikat såsom Stiga, Partner, McCulloch, Jonsered mfl.

Transmission