Motorsågskedjor

Motorsågskedjor

Det finns 42 produkter.
Visar 1 - 30 av 42 produkter

Motorsågskedjor till motorsågar

Motorsågskedjor till motorsågar till Husqvarna, Jonsered, Partner, McCulloch, Stiga, Stihl med flera. Vi lagerhåller sågkedjor från Oregon Products och Grimsholm Green av hög kvalité. 

Delning

De vanligaste delningarna som finns, på den svenska marknaden, heter 0,325" och 3/8" 0,050". Det finns även 3/8 som är en större och kraftigare kedja som används på tex skogsmaskiner eller på riktigt stora motorsågar.

Spårbredd / Drivlänksbredd 

Detta är helt enkelt storleken på den bit av kedjan som löper i sågsvärdet. Vanligast förekommande är 1,1mm, 1,3mm samt 1,5mm. Det finns dock kedjor med tex 1,6mm men de är ytterst ovanliga. 

Drivlänkar

Antalet av de länkar som går från kedjan och ner i svärdet och vidare runt kuggkransen som driver runt kedjan. Ofast utgör antalet länkar siffor i beteckningen på sågkedjan tex. 95TXL056 där 56 är antalet drivlänkar och 95TXL vilken typ av kedja det är. 

Reservdelar till många varumärken

Vi har reservdelar till många olika varumärken. Vi samarbetar med Stiga, Husqvarna, Partner, Jonsered, McCulloch, Alpina, Hitachi, Tanaka för att nämna några.

Slitdelar

Motorsågskedjor

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.