Sågkedjor

Det finns 22 produkter.
Visar 1 - 22 av 22 produkter

Filtrera:

Sågkedjor till motorsågar

Varianterna på olika sågkedjor kan göras oändlig. Vi har ett stort antal olika sågkedjor hemma i lager från världsledande tillverkare Oregon Products. Det som kombineras på de olika varianterna av sågkedjor är delning, bredd på drivlänk samt antaldrivlänkar.

Delning

De vanligaste delnignarna som finns, på den svenska marknaden heter 0,325" och 3/8" Hobby. Det finns även 3/8 som är en större och kraftigare kedja som används på tex skogsmaskiner eller på riktigt stora sågar.

Spåbredd / Drivlänksbredd 

Detta är helt enkelt storleken på den bit av kedjan som löper i sågsvärdet. Vanligast förekommande är 1,1mm, 1,3mm samt 1,5mm. Det finns dock kedjor med tex 1,6mm men de är ytterst ovanliga. 

Drivlänkar

Antalet av de länkar som går från kedjan och ner i svärdet och vidare runt kuggkransen som driver runt kedjan. Ofast utgör antalet länkar siffor i beteckningen på kejan tex 95TXL056 där 56 är antalet drivlänkar och 95TXL vilken typ av kedja det .r

 

Reservdelar till många varumärken

Vi har reservdelar till många olika varumärken. Vi samarbetar med Stiga, Husqvarna, Partner, Jonsered, McCulloch, Alpina, Hitachi, Tanaka.

Slitdelar

Sågkedjor

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.