Begränsningskabel

Begränsningskabel

Det finns 23 produkter.
Visar 1 - 23 av 23 produkter

Filtrera:

Begränsningskabel till robotgräsklippare


Stort sortiment av begränsningskabel till robotgräsklippare i eget lager. Våra begränsningskablar passar till samtliga robotgräsklippare på marknaden tex Stiga Autoclip, Bosch Indego, Husqvarna Automower, Meec, Robomow, Viking, Gardena, McCulloch m.fl. Vi tillhandahåller begränsningskabel av hög kvalité som är tillverkad för att motstå vädrets påfrästningar i form av sol, regn och kyla. Det yttre höljet är tex UV-beständigt och extra motståndskrafigt för att det ska klara av att ligga i marken.

 

Varför använder man begränsningskabel?

Begränsningskabel till robotgräsklipparen är den som talar om var robotgräsklipparen ska utföra sitt arbete, och var den inte ska vara. Begränsningskabeln fungerar som en antenn som sänder ut en signal till robotgräsklipparen via sändaren som sitter i laddstationen. Med hjälp av den kan robotgräsklipparen förhålla sig var den befinner sig. 

 

Tillverkade för att hålla

De begränsningskablar vi säljer är tillverkade för att klara naturens påfrestningar, år efter år. Vi erbjuder både avgränsningskabel med aluminiumkärna med ett koppar- och förtennat ytterhölje. Denna typ av kabel motsvarar det som många av de stora robotgräsklippartillverkarna skickar med som installationskabel till sina robotgräsklippare. Vi erbjuder både standardkabel med 2,7mm tjocklek på kabeln men även en förstärkt variant där ytterhöljet av HDPE är tjockare och totaldiametern är 3,4mm och därför klarar större påfrestningar. 

Utöver denna aluminiumkabel erbjuder vi även premiumkablar som har ett kärna av koppar och ett förtennat ytterhölje för att kunna avge så stark och god signalstyrka som möjligt. Begränsningskabeln ska även bibehålla sin isolerförmåga, därför är höljet extra starkt och UV-beständigt. Det är även behandlat för att kunna motstå påfrestningar från salt i marken som t.ex. är viktigt om du bor i ett kustnära område där det finns saltvatten i närheten.

Vill man kombinera det bästa av både ledningsförmåga, isolerförmåga och skyddshölje så har vi även en serie av begränsningskablar som har kopparkärna och grövre ytterhölje samt även en kabel som har ett extra lager av metall som skyddshölje som skyddar extra bra om man har mycket sten i marken och även mot mekaniska påfrestningar som olika typer av trädgårdsverktyg.

Tillbehör för begränsningskabel

För att fästa begränsningskabel i marken använder du enklast märlor som du enkelt slår ner i marken med en tex en gummiklubba. Behöver du skarva begränsningskabeln använder du enklast skarvkontakter eller ett reparationskit.

Begränsningskabel

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.