Begränsningskabel

Begränsningskabel

Det finns 20 produkter.
Visar 1 - 20 av 20 produkter

Filtrera:

Begränsningskabel till robotgräsklippare


Stort sortiment av begränsningskabel till robotgräsklippare i eget lager. Våra begränsningskablar passar till samtliga robotgräsklippare på marknaden tex Stiga Autoclip, Bosch Indego, Husqvarna Automower, Meec, Robomow, Viking, Gardena, McCulloch m.fl. Vi tillhandahåller begränsningskabel av hög kvalité som är tillverkad för att motstå vädrets påfrästningar i form av sol, regn och kyla. Det yttre höljet är tex UV-beständigt och extra motståndskrafigt för att det ska klara av att ligga i marken.

 

Varför använder man begränsningskabel?

Begränsningskabel till robotgräsklipparen är den som talar om var robotgräsklipparen ska utföra sitt arbete, och var den inte ska vara. Begränsningskabeln fungerar som en antenn som sänder ut en signal till robotgräsklipparen via sändaren som sitter i laddstationen. Med hjälp av den kan robotgräsklipparen förhålla sig var den befinner sig. 

 

Tillverkade för att hålla

De begränsningskablar vi säljer är tillverkade för att klara naturens påfrestningar, år efter år. Kopparkabeln är förtennad för att kunna avge så stark och god signalstyrka som möjligt. Begränsningskabeln ska även bibehålla sin isolerförmåga, därför är höljet extra starkt och UV-beständigt.

Tillbehör för begränsningskabel

För att fästa begränsningskabel i marken använder du enklast märlor som du enkelt slår ner i marken med en tex en gummiklubba. Behöver du skarva begränsningskabeln använder du enklast skarvkontakter eller ett reparationskit.

Begränsningskabel

OK

Den här sidan använder sig av cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Vid fortsatt användning av sidan godkänner du att cookies används.