Elektronik

Det finns 138 produkter.
Visar 1 - 30 av 138 produkter

Elektronik till robotgräsklippare

Varumärken

Vi erbjuder reservdelar ifrån många olika tillverkare och varumärken. Några exempel på populära varumärken när det kommer till elktroniken till en robotgräsklippare är HusqvarnaStigaFulbat och Gardena.

Batteri till robotgräsklippare

Batterierna till robotgräsklippare är uppladdningsbara litiumjonbatterier som ger ström till dess elektriska motorer och elektronik. Dessa batterier möjliggör robotgräsklipparens autonomi genom att ge den energi att klippa gräsmattan utan kontinuerlig övervakning. Tack vare avancerade laddningssystem kan batterierna automatiskt laddas när det behövs, vilket minimerar behovet av manuell ingripande.

Kretskort till robotgräsklippare

Kretskorten i en robotgräsklippare är huvudkomponenter som styr dess elektronik. De innehåller processorer, minnen och styrkretsar som bearbetar sensorinformation, navigationsalgoritmer och klippningsfunktioner. Dessa kretskort möjliggör robotens autonomi och intelligens genom att koordinera dess rörelser och klippningsoperationer.

Transformator till robotgräsklippare

Transformatorn till en robotgräsklippare omvandlar högspänning från ett kraftnät till en lägre spänning som är säker för att driva robotens elektronik och ladda dess batteri. Den är vanligtvis inbyggd i laddningsstationen och säkerställer snabb och säker laddning av roboten.

Elektronik