Jordfräs

Jordfräs

Det finns 78 produkter.
Visar 1 - 30 av 78 produkter

Reservdelar till jordfräsar

Reservdelar till jordfräs inkluderar tänder/knivar för att bryta upp jorden, bultar och muttrar för montering, fjädrar/remmar för stötdämpning, slirskydd för rotorerna, lager och axlar för rotation, bränsle- eller elsystemkomponenter för drift, samt handtag och kontroller för användarvänlighet. Genom att regelbundet underhålla och byta ut slitna eller skadade delar kan man förlänga jordfräsens livslängd och säkerställa dess effektiva funktion. Användning av korrekta och kompatibla reservdelar är viktigt för optimal drift och säkerhet.

Varumärken

Vi erbjuder reservdelar ifrån många olika tillverkare och varumärken. Några exempel på populära varumärken när det kommer till reservdelar till jordfräsar är HusqvarnaLoncinStigaBriggs & StrattonPartner och Honda.

Drivrem till jordfräs

Drivremmar är viktiga för att överföra kraft från motorn till rörliga delar i jordfräsen. De är vanligtvis tillverkade av kevlar eller syntetiskt material och finns i olika storlekar och typer beroende på jordfräsens behov. Regelbundet underhåll är viktigt för att förlänga deras livslängd, inklusive rengöring och justering av spänningen. Om drivremmarna visar tecken på slitage bör de bytas ut för att undvika driftstopp eller skador på jordfräsen. Att hålla drivremmarna i gott skick säkerställer att jordfräsen fungerar effektivt och tillförlitligt.

Remhjul till jordfräs

Tillverkade av metall för hållbarhet och styrka, de har en slits eller spår för att hålla drivremmen på plats. Regelbundet underhåll, inklusive rengöring och smörjning, är viktigt för att förlänga deras livslängd. Om slitage uppstår kan byte vara nödvändigt för att säkerställa korrekt prestanda och säkerhet.

Tändspole till jordfräs

Tändspolen till en jordfräs omvandlar lågspänd ström till högspända impulser för att tända bränslet i motorn. Den består av spolar lindade runt en magnetisk kärna och är ansluten till tändsystemet och tändstiftet via en högspänd kabel. Regelbundet underhåll, inklusive rengöring och byte vid slitage, är viktigt för pålitlig tändning och korrekt funktion av jordfräsen.

Luftfilter till jordfräs

Luftfiltret till en jordfräs rensar luften från damm och smuts innan den når motorn, vilket skyddar motorn från skador och för tidig slitage. Det är vanligtvis tillverkat av pappers- eller skummaterial och behöver rengöras eller bytas ut regelbundet för att säkerställa optimal prestanda. Ett igensatt luftfilter kan hindra luftflödet till motorn och minska dess effektivitet, så det är viktigt att hålla filtret rent för att undvika skador på motorn.

Förgasare till jordfräs

Förgasaren till en jordfräs reglerar bränsle- och luftblandningen för att driva motorn. Den består av komponenter som bränslebehållare, flottör, venturi och nålventil. Förgasaren drar in luft och sprutar samtidigt bränsle, vilket bildar blandningen för förbränning. Korrekt justering och regelbundet underhåll är avgörande för att säkerställa optimal prestanda och drift av jordfräsen.

Hjul till jordfräs

Hjulen på en jordfräs ger dess rörlighet och förenklar förflyttning över marken under användning eller transport. De kan vara fasta eller svängbara, tillverkade av hållbart material som gummi eller plast. Korrekt underhåll, inklusive kontroll av lufttryck och smörjning av lager, är viktigt för optimal prestanda och livslängd. Genom att hålla hjulen i gott skick kan man säkerställa smidig och effektiv användning av jordfräsen på olika typer av terräng.

Chassi till jordfräs

Chassit till en jordfräs utgör den robusta ramen som håller och stöder alla delar av maskinen. Det är vanligtvis tillverkat av hållbart material som stål eller aluminium och har monteringspunkter för motor, transmission och handtag. Chassit kan ha fällbara eller justerbara delar för enklare transport och förvaring. Dessutom inkluderar det ofta skyddsdelar för användarens säkerhet och för att skydda motorn. Det spelar en central roll för jordfräsens stabilitet och prestanda under användning.

Jordfräs