Chassi

Chassi

Det finns 146 produkter.
Visar 1 - 30 av 146 produkter

Chassidelar till robotgräsklippare

Varumärken

Vi erbjuder reservdelar ifrån många olika tillverkare och varumärken. Några exempel på populära varumärken när det kommer till chassidelar till robotgräsklippare är StigaHusqvarna och Gardena.

Kniv till robotgräsklippare

Knivar till robotgräsklippare är centrala för att klippa gräset jämnt och effektivt. Tillverkade av högkvalitativt stål, roterar de på en skiva under roboten för att skära gräset. Det finns olika typer av knivar för olika klippbehov, och det är viktigt att regelbundet kontrollera och byta ut slitna eller skadade knivar för optimal prestanda

Knivdisk till robotgräsklippare

Knivdisken är en central del av en robotgräsklippare. Den fungerar som behållare för klippskär och är tillverkad av slitstarka material för att säkerställa långvarig prestanda. Klippskären är strategiskt placerade för effektiv klippning och enkel åtkomst möjliggör snabbt utbyte vid behov. Detta gör det till en kritisk komponent för att upprätthålla en välskött gräsmatta med minimalt underhåll.

Hasplåt till robotgräsklippare

Hasplåten på en robotgräsklippare är en metallplatta som täcker och skyddar knivarna och andra känsliga delar under drift. Dess syfte är att förhindra skador från främmande föremål såsom stenar eller grenar och säkerställa långvarig prestanda för robotgräsklipparen.

Knivskydd till robotgräsklippare

Knivskydd till robotgräsklippare är skyddande komponenter som täcker klippknivarna för att förhindra oavsiktliga kontakter. Tillverkade av slitstarka material som plast eller metall, dessa skydd minimerar risken för skador på människor eller egendom. De är enkla att montera och demontera för underhåll, och säkerställer säker användning av robotgräsklipparen.

Hjul till robotgräsklippare

Hjulen på en robotgräsklippare möjliggör dess rörelse över gräsmattan. Tillverkade av slitstarka material som gummi eller plast, dessa hjul ger stabilitet och grepp på olika terräng. De inkluderar vanligtvis drivhjul för framdrift och styvhjul för att navigera. Hjulen är utformade med mönster eller räfflor för att förbättra greppet och klara av ojämn terräng för effektiv klippning.

Sensorer till robotgräsklippare

Sensorerna till en robotgräsklippare är dess ögon och öron när den navigerar och klipper gräsmattan. Dessa sensorer inkluderar ultraljudssensorer för att upptäcka hinder, kollisionssensorer för att undvika krockar, lyssensorer för att hitta laddningsstationen, regnsensorer för att undvika klippning under regn och kantdetekteringssensorer för att hålla roboten på gräsmattan. Genom att använda data från dessa sensorer kan roboten navigera säkert och effektivt medan den klipper gräsmattan.

Lager till robotgräsklippare

Kullager och lagerhus är viktiga komponenter i en robotgräsklippare som möjliggör smidig rörelse av dess delar. Kullager minskar friktionen och möjliggör rotation, medan lagerhuset skyddar kullagret. Deras robusta konstruktion och långvariga prestanda bidrar till en pålitlig och effektiv drift av robotgräsklipparen.

Luftfilter till robotgräsklippare

Luftfiltret till en robotgräsklippare är avgörande för att skydda motorns insugsventil från smuts och partiklar. Tillverkat av slitstarkt material som papper eller skum, filtrerar det luften och säkerställer att motorn får ren luft för att fungera korrekt. Regelbunden rengöring eller byte av luftfiltret är viktigt för att bibehålla motorns optimala prestanda och förlänga dess livslängd.

Tätningslist till robotgräsklippare

Tätningslistar till robotgräsklippare är tillverkade av slitstarka material som gummi eller silikon för att förhindra inträngning av vatten, smuts eller skräp i robotens delar. De installeras runt öppningar och skarvar för att skydda roboten mot väder och yttre påverkan och bibehålla dess prestanda över tid.

Chassi