Vertikalskärare

Vertikalskärare

Det finns 38 produkter.
Visar 1 - 30 av 38 produkter

Reservdelar till vertikalskärare

Reservdelar till vertikalskärare är nödvändiga för att bibehålla dess funktion och effektivitet över tiden. Dessa inkluderar knivar för att skära och lufta gräsmattan, bultar och muttrar för att fästa komponenter, bälten för kraftöverföring, hjul och lager för rörelse, fjädrar för tryckreglering, samt remmar och drivkomponenter. Skyddsdelar som kåpor och täckningar är också viktiga för säker användning. Genom regelbundet underhåll och byte av slitna delar kan vertikalskäraren hållas i optimalt skick för att upprätthålla en hälsosam gräsmatta.

Varumärken

Vi erbjuder reservdelar ifrån många olika tillverkare och varumärken. Några exempel på populära varumärken när det kommer till reservdelar till vertikalskärare är GardenaStigaBriggs & StrattonHusqvarna och Loncin.

Drivrem till vertikalskärare

Drivremmar till vertikalskärare spelar en nyckelroll i överföringen av kraft från motorn till knivarna eller rotorerna för att klippa gräsmattan. Dessa remmar är vanligtvis tillverkade av slitstarkt gummi eller syntetiskt material och fungerar för att säkerställa en jämn och effektiv överföring av kraft under användning. Det är viktigt att regelbundet inspektera drivremmarna för att upptäcka tecken på slitage eller skador och byta ut dem vid behov för att undvika driftstopp och säkerställa kontinuerlig drift och prestanda hos vertikalskäraren. Genom att följa tillverkarens rekommendationer för underhåll och byte kan man säkerställa långsiktig pålitlighet och effektivitet hos vertikalskäraren.

Remskiva till vertikalskärare

En remskiva i en vertikalskärare är en del av drivsystemet som överför kraft från motorn till skärsystemet. Den är vanligtvis tillverkad av metall och monterad på motorns axel. När motorn är igång, roterar remskivan och överför denna rotation till knivarna eller bladen via en annan remskiva, vilket möjliggör skärande eller klippande rörelse för att trimma gräs eller vegetation.

Kniv till vertikalskärare

Knivar till vertikalskärare är tillverkade av slitstarkt stål och är monterade på en roterande axel för att klippa gräs och vegetation vertikalt. Regelbunden inspektion och underhåll är viktigt för att säkerställa effektivitet och säkerhet. Genom att byta ut slitna knivar i tid och använda lämplig skyddsutrustning kan man upprätthålla en jämn och välklippt gräsmatta.

Knivaxel till vertikalskärare

Knivaxeln i en vertikalskärare är en central del som är tillverkad av robust metall och försedd med roterande knivar eller blad för att klippa gräs och vegetation. Den drivs av motorn och kräver regelbunden underhåll för smidig rotation och optimal klippning.

Tändspole till vertikalskärare

Tändspolen i en vertikalskärare genererar högspänning för att tända bränslet i motorn. Den omvandlar lågspänning till en högspänning som antänder bränslet vid tändstiftet. Regelbunden underhåll är viktigt för att säkerställa pålitlig start och drift av motorn.

Vertikalskärare