KAMPANJ! Begränsningskabel Robotgräsklippare 700m, Premium + - 1 Förstora

Begränsningskabel Robotgräsklippare 700m, Premium +

Snittomdöme: 5/5 - Antal omdömen 1

578139

Nyhet

  • Kopparkärna
  • 10-års garanti
  • Extra tålig

Mer info

I eget lager

2 299 kr

 

2 995 kr  

-696 kr

Frakt fr. 39kr

Fraktfritt 999kr

Snabb frakt, 1-3 arb.dagar

Begränsningskabel av premiumkvalité med extra tjock isolering som fungerar till samtliga fabrikat på marknaden tex Husqvarna Automower, Stiga Autoclip, Robomow, Gardena Sileno, Worx Landroid, Meec, Viper, Ambrogio, Bosch Indego, Honda Miimo, Viking iMow, Stihl iMow, Lyfco m.fl.

Begränsningskabel, även signalkabel, till robotgräsklippare av hög kvalité. Begränsningskabeln används för att rama in det område som du vill att din robotgräsklippare ska klippa. Utan begränsningskabeln vet inte robotgräsklipparen vart den befinner sig och inte heller vart den ska klippa. Slingkabeln håller din robotgräsklippare kvar på gräsmattan och förhindrar att den rymmer över till grannen. Begränsningskabeln fungerar även som guidekabel till de maskiner som använder det.

Avgränsningskabeln spikas antingen fast med kabelspik (märlor) eller läggs ner i marken med en kabelläggare. På en vanlig villatomt är det vanligaste alternativtet att man spikar fast den med kabelspik. Inom några månader syns inte kabeln och den har sjunkit ner i gräsmattan. Innan begränsningskabeln monteras i gräset ska gräsmattan vara kortklippt, risken är annars att gräset som kläms under kabeln reser sig och kabeln följer med. Begränsningskabelns hölje är speciellt utvecklat och extra följsamt så arbetet kan utföras smidigare. Kabeln har även markering varje meter så du enkelt kan se hur många meter du dragit ut eller använt.

Längd: 700m
Diameter: 3,45mm
Ledarmaterial: 0,93mm2 kopparkärna med ytterlager av tenn.
Isoleringsmaterial: 2,5mm PE-isolering med hög motståndskraft mot t.ex. salt.
Garanti: 10år

Till 700m begränsningskabel rekommenderas 10st förpackningar med märlor.

Garanti (år) 10
Ledarmaterial Förtennad kopparkärna
Ledararea (mm2) 0.93
Längd 700m
Ytterdiameter (mm) 3.45

Reviews

Grymt bra kabel!
Tobias D. på 13/09/2023 Kabel som verkar extremt robust. Köpte 500m tidigare och nu 700m till nästa gräsklippare!